Gespreksleider

Als gespreksleider word ik gevraagd om bijeenkomsten te begeleiden. Soms is de situatie zo gespannen en het vertrouwen weg, dat partijen behoefte hebben aan een onafhankelijke voorzitter om de bijeenkomst te begeleiden. Hierbij maak ik gebruik van technieken uit de Sociocratische Kringorganisatie methode en Deep Democracy.

Gastspreker

Ook word ik regelmatig als gastspreker gevraagd voor het geven van een interactieve lezing over effectief omgaan met conflicten. Dit doe ik tijdens congressen, seminars en symposia. De doelgroep van mijn presentaties zijn teams, ondernemingsraden, klachtencommissies en managementteams. Vooraf inventariseer ik met de opdrachtgever wat er speelt en stem mijn presentatie daarop af. 

De kosten voor de voorbereiding en presentatie zijn 248 euro per uur excl. BTW en reiskosten.

 

Presentaties


 

Diversiteit en inclusie

De HR professional is aan zet


Deze presentatie is zoals de naam al aangeeft, met name gericht op HR professionals. Bij grote bedrijven zullen zij het voortouw moeten nemen om divers samengestelde teams goed te laten functioneren. Met deze presentatie neem ik HR managers mee in de stappen die ze moeten zetten om hieraan invulling te geven. 

Conflicten zijn kansen!


Deze presentatie is bedoeld voor ondernemers en HR-managers. In deze presentatie leg ik uit waarom het gezegde “Zonder wrijving geen glans” zeker op gaat voor arbeidsconflicten. Ik neem de aanwezigen mee in hoe conflicten ontstaan. Want in het ontstaan van de conflicten schuilen ook kansen. Kansen die heel waardevol kunnen zijn voor de organisatie. 

Ik wil graag meer informatie over de lezingen/presentaties      Bel nu
      Adres