✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Mediationgesprek Den Haag

Vraag een mediationgesprek in Den Haag aan

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Uw bedrijf heeft veel aan een mediationgesprek, geleid door Mohamedajoeb Mediators in Den Haag. Dreigt er een conflict te ontstaan bij u op de werkvloer, of is er helaas al een conflict ontstaan? Dan helpt Mohamedajoeb Mediators u graag door het voeren van een mediationgesprek in Den Haag. Dit gesprek kan overigens ook bij u op locatie plaatsvinden, in plaats van bij ons op kantoor. Met een mediationgesprek in Den Haag of bij u op het bedrijf kunt u snel weer verder met uw werk, zonder dat u zich bezig moet houden met het ontstane conflict. U raakt niet afgeleid van uw core business, wat uw productiviteit alleen maar ten goede komt.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Zo kan een mediationgesprek in regio Den Haag eruitzien

Uiteraard leveren we bij Mohamedajoeb Mediators in Den Haag maatwerk. Ieder conflict vraagt namelijk om een andere aanpak en om een andere oplossing. Toch verloopt een mediationtraject wel volgens een vaste structuur. We gaan na een intake over het algemeen eerst met beide partijen afzonderlijk in gesprek, om te achterhalen waar de problemen liggen en wat de standpunten van de diverse partijen zijn. Soms zijn er meerdere individuele gesprekken nodig voordat we met alle partijen samen in gesprek gaan. Van deze gezamenlijke gesprekken zijn er soms ook meerdere nodig. Wanneer alle standpunten en problemen op tafel liggen, wordt er samen nagedacht over oplossingen. Als we het hierover eens zijn, worden deze afspraken op papier gezet, zodat ze voor iedereen duidelijk zijn. Zo komt er een einde aan het arbeidsconflict en kan iedereen weer met plezier aan het werk, op een productieve manier.

Plan een gesprek in

Wilt u zo snel mogelijk iets doen aan het (dreigende) arbeidsconflict bij u op kantoor? Plan dan zo snel mogelijk een mediationgesprek in bij ons in Den Haag of bij u op kantoor, zodat het conflict zo snel mogelijk opgelost wordt, en het uw bedrijf niet langer kan schaden. Bel hiervoor naar 070 – 250 10 99. Vul anders het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@mohamedajoeb.nl.

Bel nu
Adres