Spreker

 

Regelmatig wordt ik gevraagd voor het geven van presentaties en lezingen voor grote groepen. De doelgroep van mijn presentaties zijn HR professionals en ondernemers.

Presentaties


 

Cultureel arbeidsconflict!

De HR professional is aan zet


Deze presentatie is zoals de naam al aangeeft, met name gericht op HR professionals. Bij de grotere bedrijven zullen zij het voortouw moeten nemen om multi-culturele teams goed te laten functioneren. Vaak zie ik dat het daar aan kennis en ervaring ontbreekt om daar invulling aan te geven. Met deze presentatie neem ik ze mee in de 5 stappen die ze moeten nemen om arbeidsconflicten te signaleren. En hoe ze deze culturele arbeidsconflicten kunnen aan pakken.

Haal het maximale uit jullie conflict


Deze presentatie is bedoeld voor ondernemers en HR professionals. In deze presentatie leg ik uit waarom het gezegde “Zonder wrijving geen glans” zeker op gaat voor arbeidsconflicten. Ik neem ze mee in hoe conflicten ontstaan. Want in het ontstaan van de conflicten schuilen ook de kansen die conflicten opleveren. Kansen die heel waardevol kunnen zijn als je die kansen ziet. Om kansen te zien moet je in het conflict de rust zien te vinden.

Ik wil graag meer informatie over de lezingen/presentatiesBel nu
Adres