Een externe vertrouwenspersoon voor uw organisatie in Den Haag

Bent u op zoek naar een externe vertrouwenspersoon voor uw organisatie in Den Haag of Rotterdam? Als gecertificeerd vertrouwenspersoon worden de vertrouwenspersonen van Mohamedajoeb Mediators gevraagd om opvang en begeleiding te bieden aan werknemers die te maken hebben met ongewenst gedrag. Dit ongewenst gedrag kan te maken hebben met: agressie/geweld, seksuele intimidatie, pesten en discriminatie.

Voorlichting door een externe vertrouwenspersoon

Niet alleen voor het bieden van opvang schakelt u een externe vertrouwenspersoon in van Mohamedajoeb Mediators uit Den Haag en Rotterdam voor uw organisatie. Ook worden onze vertrouwenspersonen gevraagd om binnen bedrijven voorlichting te geven over grensoverschrijdend gedrag op het werk, zoals discriminatie. Daarnaast nemen wij zitting in klachtencommissies en geven daar waar nodig advies aan het management van bedrijven over het stellen en handhaven van gedragsnormen. De externe vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht, tegenover derden, zowel binnen als buiten de organisatie. De vertrouwenspersoon heeft tevens geen formeel verschoningsrecht. Verder staan onze collega’s ook voor u klaar als mediator bij cultuurverschillen.

Neem contact op met onze vertrouwenspersonen

De experts van Mohamedajoeb Mediators staan voor u klaar als extern vertrouwenspersoon voor uw organisatie. U maakt een afspraak met onze vertrouwenspersoon door een e-mail te sturen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99. U kunt daarnaast ook uw gegevens invullen in het contactformulier hieronder.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het inschakelen van een extern vertrouwenspersoon uit Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar
070 – 250 10 99. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.      Bel nu
      Adres