N

Kennis van verschillende talen

N

Gericht op snelle oplossingen!

N

Gefocust op de zakelijke markt 

Een HR-mediator uit Den Haag dient als extern vertrouwenspersoon

Bent u op zoek naar een HR-mediator voor uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam? Als externe gecertificeerde vertrouwenspersonen worden wij gevraagd om opvang en begeleiding te bieden aan werknemers die te maken hebben met ongewenst gedrag op de werkvloer. Dit ongewenst gedrag kan te maken hebben met: agressie/geweld, seksuele intimidatie, pesten en discriminatie.

Voorlichting van een HR-mediator uit Den Haag

Niet alleen voor het bieden van opvang schakelt u een HR-mediator in van Mohamedajoeb Mediators in Den Haag, nabij Rotterdam. Ook worden onze zakelijke mediators gevraagd om binnen bedrijven voorlichting te geven over grensoverschrijdend gedrag op het werk. Daarnaast nemen wij zitting in klachtencommissies en geven daar waar nodig advies aan het management van bedrijven over het stellen en handhaven van gedragsnormen. De externe vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht, tegenover derden, zowel binnen als buiten de organisatie. De vertrouwenspersoon heeft tevens geen formeel verschoningsrecht. Verder staan wij ook voor u klaar als mediator bij cultuurverschillen.

Diversiteit en inclusie: de HR-professional is aan zet


Deze presentatie is, zoals de naam al aangeeft, met name gericht op HR-professionals. Bij grote bedrijven moeten zij het voortouw nemen om divers samengestelde teams goed te laten functioneren. Met deze presentatie voor zakelijke mediation neem ik, als HR-mediator in de omgeving van Den Haag en Rotterdam, HR-managers mee in de stappen die ze moeten zetten om hieraan invulling te geven.

Conflicten zijn kansen!


Deze presentatie is bedoeld voor ondernemers en HR-managers. In deze presentatie leg ik uit waarom het gezegde “Zonder wrijving geen glans” zeker opgaat voor arbeidsconflicten. Ik neem de aanwezigen mee in hoe conflicten ontstaan. Want in het ontstaan van de conflicten schuilen ook kansen. Kansen die heel waardevol kunnen zijn voor de organisatie

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het inschakelen van een HR-mediator uit Den Haag, nabij Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.      Bel nu
      Adres