✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Zakelijke mediator Zuid-Holland

Een zakelijke mediator in Zuid-Holland

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Bent u op zoek naar een zakelijke mediator in Zuid-Holland? Onze mediators zijn voor u beschikbaar. Een mediator van ons bedrijf helpt u graag met bemiddeling van zakelijke conflicten op professionele wijze. De meest conflicten komen immers door misverstanden in de communicatie. Daarnaast voelt ment vaak dat er onvoldoende rekening wordt gehouden met hun belangen, met mogelijke irritaties en spanningen tot gevolg. Soms lopen de gemoederen zo hoog op dat partijen in een juridisch gevecht verwikkeld raken, met hoge kosten tot gevolg.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Bij wat voor conflicten kan een zakelijke mediator u helpen?

Bent u benieuwd bij wat voor zakelijke conflicten een mediator u van dienst kan zijn? Dit kunnen bijvoorbeeld conflicten zijn over taken of meningsverschillen, problemen bij de compensatie of andere werkgeschillen. Wanneer er niet goed gecommuniceerd wordt over deze geschillen, kunnen onbegrip en irritaties uitgroeien tot conflicten. De zakelijke mediator brengt alle belangen in kaart van beide partijen. Zo kunt u samen op zoek naar een oplossing ook bij discriminatie.

Maak een afspraak voor een gesprek in de randstad

Wilt u graag gebruikmaken van een mediator bij een zakelijk conflict? Neem dan contact op met onze specialisten en zie wat er mogelijk is voor uw situatie. Maak nu een afspraak! Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Mohamedajoeb Mediators door te e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99.

Bel nu
Adres