Advies voor diversiteitsbeleid in Den Haag

Bent u op zoek naar advies voor het diversiteitsbeleid in Den Haag? Dan bent u bij Mohamedajoeb Mediators in goede handen. Wij hebben een speciaal trainingsprogramma om conflicten op de werkvloer, die al dan niet te maken hebben met diversiteit, te voorkomen. Met onze module leert uw team constructief samen te werken.

Diversiteit en voorkomen van conflicten op de werkvloer

Bedrijven en organisaties die te maken krijgen met diversiteit en conflicten op de werkvloer willen deze graag zoveel mogelijk in een vroeg stadium voorkomen. Wij geven u graag advies over het diversiteitsbeleid. Speciaal hiervoor is een trainingsprogramma opgezet voor teams: “Samenwerken doe je zo!”. Deelnemers maken kennis met zes essentiële vaardigheden voor constructieve samenwerking. Het programma is opgebouwd uit zes modules:

 • Module 1: Hoe zorg je voor een positieve teamgeest?
 • Module 2: Hoe motiveer je jezelf en anderen?
 • Module 3: Hoe los je constructief problemen op?
 • Module 4: Hoe kun je anderen effectief kritiek geven?
 • Module 5: Hoe ga jezelf om met kritiek?
 • Module 6: Hoe leg je ruzies bij?

Onze experts geven u graag advies over het diversiteitsbeleid van uw organisatie. Het programma is modulair opgebouwd. U kunt dus kiezen welke modules voor uw team van toepassing zijn. Indien gewenst kunnen na het programma, personen individueel worden gecoacht door onze mediators. Elke module duurt drie uur. De investering per module  is 594 euro excl. BTW. De investering voor een individueel coachingstraject is 148 euro per uur excl. BTW. Reiskosten worden apart in rekening gebracht.

Schakel onze mediators in

Of u nu op zoek bent naar een vertrouwenspersoon of een mediator voor advies over uw diversiteitsbeleid, de experts van Mohamedajoeb Mediators helpen u graag. Maak een afspraak met onze mediators en plan een kennismakingsgesprek in. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@mohamedajoeb.nl of bel snel naar 070 – 250 10 99.

Ik wil graag meer informatie over diversiteit en voorkomen van conflicten op de werkvloer   Bel nu
   Adres