✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Conflict op de werkvloer Den Haag

Conflict op de werkvloer oplossen in Den Haag

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Heeft u een conflict op de werkvloer met een werknemer in de regio Den Haag? Dan kan ons bedrijf u zeker van dienst zijn. Mohamedajoeb Mediators is gespecialiseerd in het bemiddelen van een conflict op de werkvloer. Een conflict op de werkvloer ontstaat in de meeste gevallen door misverstanden in de communicatie met de werknemer. Mensen hebben het gevoel elkaar niet te begrijpen, met irritaties en spanningen tot gevolg. Soms lopen de gemoederen zo hoog op dat er arbeidsconflicten ontstaan. Wanneer bij een arbeidsconflict de hulp van een mediator voor professionele mediation niet wordt ingeschakeld, volgt vaak ziekteverzuim en soms zelfs ontslag. Schakel daarom onze expertise bij arbeidsconflicten in.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Een conflict op de werkvloer met een werknemer

Op de werkvloer kunnen verschillende soorten arbeidsconflicten ontstaan, en bij zo’n conflict in uw bedrijf in Den Haag of elders is vaak een HR-mediator nodig. Een conflict op de werkvloer met een werknemer kan zich voordoen op verschillende manieren, zoals:

  • De collega die het privé moeilijk heeft en daar begrip voor vraagt, maar die niet krijgt van zijn collega´s;
  • De collega die niet goed Nederlands spreekt en daardoor soms kort en bot overkomt, waardoor er onbegrip ontstaat.

Maak een afspraak en los uw conflict op

Wanneer er niet goed gecommuniceerd wordt, kunnen onwetendheid, onbegrip en irritaties uitgroeien tot een conflict. Wij kunnen u helpen bij het oplossen hiervan. Neem contact op met onze specialisten en bekijk de mogelijkheden voor uw situatie. Maak een afspraak! Heeft u aanvullende vragen? Neem dan ook contact met ons op door te e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99.

Bel nu
Adres