✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » HR-mediator Den Haag

HR-mediator Den Haag

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Bent u op zoek naar een HR-mediator in de omgeving van Den Haag of Rotterdam? Dan zijn wij zeker het bedrijf voor u. Mohamedajoeb Mediators is een professioneel bemiddelingskantoor voor mediationgesprekken tussen verschillende partijen. Bekijk de mogelijkheden bij ons online.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Wat doet een HR-mediator?

Een HR-mediator wordt ingeschakeld als er zakelijke conflicten zijn tussen een of meerdere partijen. Deze mediation is er om verschillen te overbruggen. Onafhankelijk en neutraal wordt er gekeken naar een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden. Conflicten door cultuurverschillen vragen een specifieke aanpak en kennis. Mohamedajoeb Mediators is gespecialiseerd in interculturele mediation en heeft de kennis en expertise in huis op het gebied van interculturele communicatie. De mediationgesprekken met een arbeidsmediator zijn bovendien altijd vertrouwelijk.

Kies voor interculturele mediation in Rotterdam en omstreken

Heeft u met een conflict te maken, waar mensen met een andere culturele achtergrond bij betrokken zijn? U heeft dan de hulp van een HR-mediator nodig. Neem dan gerust contact op met Mohamedajoeb Mediators door te e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in het vullen. We bieden onze interculturele mediation onder andere aan in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. In een intakegesprek proberen we samen de situatie helder te krijgen. Om open over de zaken te durven praten, is het belangrijk dat er een klik met de mediator is. Bij een intakegesprek met een HR-mediator is vaak al snel duidelijk of mediation bij de verschillende die u ervaart zinvol is.

Bel nu
Adres