✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Discriminatie op de werkvloer Den Haag

Stop discriminatie op de werkvloer in Den Haag

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Werkt u samen met verschillende culturen en ervaart u dat er conflicten en zelfs discriminatie op de werkvloer in Den Haag ontstaan? Dit is erg vervelend, want het kan de sfeer ten nadele komen. Dit kan zeker ook de productiviteit en de kwaliteit van het werk schaden. Gelukkig helpt een mediator van Mohamedajoeb Mediators uit Den Haag dan graag.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Pak discriminatie op de werkvloer bij uw bedrijf aan

Als er een collega gediscrimineerd wordt, dan kan dit in sommige gevallen veroorzaakt worden doordat de andere collega de cultuur van de ander niet goed begrijpt. In veel van deze gevallen is de bewuste collega helemaal niet uit op discriminatie. Echter kunnen sommige gebeurtenissen en pesterijen wel duiden op discriminatie op de werkvloer. In beide gevallen gaan we met de betrokken partijen in gesprek, en later gaan we gezamenlijk in gesprek met een zakelijke mediator. Soms is conflictcoaching nodig. Zo worden de verschillen aan het licht gebracht, en worden onduidelijkheden uitgesproken.

Bel of e-mail ons bij conflicten op de werkvloer

Heeft u het idee dat er bij u op de werkvloer discriminatie voorkomt? Dan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Maak een afspraak bij de specialisten van ons mediatorkantoor en zie wat wij voor uw situatie kunnen doen. E-mail dus vandaag nog naar info@mohamedajoeb.nl of bel snel naar 070 – 250 10 99. Verder kunt u het contactformulier invullen.

Bel nu
Adres