✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Discriminatie op de werkvloer Zuid-Holland

Stop discriminatie op de werkvloer in Zuid-Holland

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Wanneer u samenwerkt met mensen met verschillende culturele achtergronden, dan kunnen er conflicten en zelfs discriminatie op de werkvloer in Zuid-Holland ontstaan. Dit is erg vervelend, want het kan de sfeer verzieken. Op den duur kan dit ook de productiviteit en de kwaliteit van het werk schaden. Gelukkig helpt een mediator van Mohamedajoeb Mediators uit Den Haag dan graag.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Wij gaan met u in gesprek om de discriminatie op de werkvloer aan te pakken

Wanneer er een collega gediscrimineerd wordt, dan komt dit in sommige gevallen doordat de andere collega de cultuur van de ander niet goed begrijpt. In veel van die gevallen is de collega niet uit op discriminatie. Soms is er wel sprake van vervelende gebeurtenissen en pesterijen, waardoor er wel discriminatie op de werkvloer is. In beide gevallen gaan we met de verschillende partijen in gesprek, en later gaan we gezamenlijk in gesprek. Soms is er coaching nodig van een zakelijke mediator. Zo worden de verschillen aan het licht gebracht, en worden onduidelijkheden uitgesproken. Deze gesprekken kunnen natuurlijk best zwaar en moeilijk zijn, maar onze ervaren mediators zorgen ervoor dat discriminatie bij u op de werkvloer verdwijnt, zodat uw organisatie snel verder kan.

Bel of e-mail ons bij conflicten

Heeft u het idee dat er iemand binnen uw organisatie gediscrimineerd wordt of is er een conflict ontstaan waaraan cultuurverschillen ten grondslag liggen? Dan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Mail dus vandaag nog naar info@mohamedajoeb.nl of bel snel naar 070 – 250 10 99. Verder kunt u het contactformulier invullen.

Bel nu
Adres