✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Mediation arbeidsconflict Zuid-Holland

Mediation bij een arbeidsconflict in Zuid-Holland

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Wanneer er een conflict is ontstaan tussen collega’s, dan is er soms mediation nodig om een arbeidsconflict      op te kunnen lossen, bijvoorbeeld in uw bedrijf in Zuid-Holland. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom er conflicten op de werkvloer ontstaan. Er kan bijvoorbeeld ruzie zijn over de manier waarop het werk wordt uitgevoerd. Verder zijn er vaak arbeidsconflicten over de productiviteit van collega’s. Ook komt het steeds vaker voor dat er conflicten ontstaan waaraan cultuurverschillen ten grondslag liggen. Daarbij kan een mediator van Mohamedajoeb Mediators uit Den Haag u uitstekend helpen met de beste arbeidsmediation.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Mediation bij een arbeidsconflict op het gebied van cultuur

Wilt u meer weten over arbeidsmediation? Door cultuurverschillen en het onbegrip dat hieruit ontstaat, kunnen er soms conflicten ontstaan, ook op de werkvloer. Zo staat de Nederlandse cultuur erom bekend dat mensen vrij direct zijn. Hierdoor kan feedback aan collega’s die een andere culturele achtergrond hebben, anders en harder overkomen dan het bedoeld wordt. Zo kunnen er verschillende arbeidsconflicten ontstaan. Wanneer er zulke conflicten ontstaan, en wanneer deze conflicten escaleren, is de coaching van een gespecialiseerde mediator nodig, die u helpt met de beste arbeidsmediation. Deze vertrouwenspersoon coacht u, zodat de problemen opgelost kunnen worden.  Onze experts in mediation bij arbeidsconflicten, die actief zijn in heel Zuid-Holland, weten precies hoe ze conflicten bij cultuurverschillen moeten oplossen. Onze mediators hebben verschillende culturele achtergronden, waardoor ze u uit eigen ervaring zo goed mogelijk kunnen helpen met arbeidsmediation.

Schakel onze mediator in

Is er binnen uw organisatie helaas een conflict ontstaan, waaraan cultuurverschillen ten grondslag liggen? Schakel dan onze mediation bij arbeidsconflicten in, wat mogelijk is in heel Zuid-Holland. Overigens helpen wij niet alleen bij arbeidsconflicten door cultuurverschillen. Ook wanneer er een ander arbeidsconflict is ontstaan, dan kunt u onze arbeidsmedation voor uw bedrijf inzetten. Stuur hiervoor een e-mail naar info@mohamedajoeb.nl of bel naar 070 – 250 10 99. Tevens kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de arbeidsmediation in uw bedrijf te bespreken.

Bel nu
Adres