✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Vertrouwenspersoon op het werk Rotterdam

Een vertrouwenspersoon op het werk in Rotterdam

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Een vertrouwenspersoon op het werk in Rotterdam of elders kan veel problemen voorkomen. Wanneer een collega ergens tegenaan loopt op het werk, bijvoorbeeld onenigheid met een collega, moet hier snel actie op ondernomen worden. Wanneer dit niet gebeurt, dan kan de situatie escaleren. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een vertrouwenspersoon op het werk aan te stellen.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Schakel onze gespecialiseerde vertrouwenspersoon op het werk in

Wanneer u een vertrouwenspersoon van Mohamedajoeb Mediators inschakelt, dan worden alle issues uit de weg geruimd.  Onze ervaren vertrouwenspersonen en mediators hebben ervaring met het oplossen van problemen die aan cultuurverschillen ten grondslag liggen. Vaak ontstaat er onbegrip doordat men de cultuur en de daarbij behorende gebruiken en gewoontes niet begrijpt. Hieruit kunnen vervelende situaties ontstaan, en er kan zelfs sprake zijn van discriminatie. Beeld u de volgende situatie in: een collega met een islamitische achtergrond wil graag een aantal keren per dag bidden, en onderbreekt hiervoor het werk. Dit zorgt voor ergernis bij de collega’s, waardoor er een conflict ontstaat. Een vertrouwenspersoon van Mohamedajoeb Mediators, die bij u op het werk kan komen, lost problemen als deze graag samen met u op, bijvoorbeeld door als coach op te treden.

Maak snel een einde aan het conflict

Merkt u dat er wrijving is tussen verschillende collega’s, en dreigt er een conflict te ontstaan? Schakel dan snel een vertrouwenspersoon op het werk in. Dit kan door te mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99. Vul verder het contactformulier in.

Bel nu
Adres