✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Interculturele mediation Rotterdam

Interculturele mediation in regio Rotterdam

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Interculturele mediation is belangrijk in de samenleving, zo ook voor uw bedrijf in Rotterdam. De huidige maatschappij is een kleurrijk geheel van mensen uit veel verschillende landen en culturen. Dat klinkt heel gezellig, en dat is het ook; maar met ongeveer 200 verschillende nationaliteiten in Nederland leiden de verschillen in culturen, talen en gewoontes wel eens tot misverstanden en zo ook conflicten.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Wat maakt interculturele mediation belangrijk?

Interculturele conflicten komen bijna altijd door onwetendheid over elkaars gewoontes en misverstanden in de communicatie. Mensen hebben het gevoel elkaar niet te begrijpen. Doordat er niet goed gecommuniceerd wordt, kan het gedrag van de andere partij al gauw verkeerd begrepen worden, terwijl de andere partij vaak gewoon niet weet wat of hoe het iets moet zeggen. De irritatie groeit en de spanningen nemen toe. Interculturele mediation met een HR-mediator is in uw bedrijf dan hard nodig. Dit kan versterkt worden door de wijze waarop mensen kijken naar mensen in een andere positie of functie. Elke cultuur kijkt namelijk door zijn eigen ‘bril’ naar bijvoorbeeld verschillen tussen mannen en naar vrouwen en de manier waarop zij zich tot elkaar verhouden.  

Ervaart u een conflict? Maak een afspraak!

Wilt u gebruikmaken van interculturele mediation in de omgeving? Dan kunnen wij u zeker helpen. Bekijk samen met onze specialisten de mogelijkheden voor uw situatie. Maak vandaag nog een afspraak. Wilt u meer weten over ons bedrijf of informeren naar de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met Mohamedajoeb Mediators door te e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99.

Bel nu
Adres