✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Zakelijke mediator Rotterdam

Een zakelijke mediator in Rotterdam

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Bent u op zoek naar een zakelijke mediator voor medation in business in Rotterdam? De zakelijke mediators van Mohamedajoeb Mediators zijn voor u beschikbaar. Een mediator van ons bedrijf in Rotterdam helpt u graag bij het bemiddelen van zakelijke conflicten en gaat uiterst professioneel te werk. De meeste conflicten komen immers door communicatiemisverstanden tussen beide partijen. Ook heeft een partij vaak het gevoel dat er onvoldoende rekening wordt gehouden met hun belangen, met irritaties en spanningen tot gevolg. Soms lopen de gemoederen zo hoog op dat partijen in een juridisch gevecht verwikkeld raken, met hoge kosten tot gevolg. Dit is te voorkomen door een zakelijke mediator van ons bedrijf in te schakelen voor business mediation.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Bij wat voor conflicten kan een zakelijke mediator u helpen?

Kies ervoor om een mediator in te zetten voor mediation bij zakelijke conflicten voor uw business in Rotterdam. Dit kunnen bijvoorbeeld meningsverschillen of conflicten over taken, compensatie of andere werkgeschillen zijn. Wanneer er niet goed gecommuniceerd wordt over dit soort zaken, kunnen onbegrip en irritaties uitgroeien tot conflicten. De zakelijke mediator brengt samen met partijen de belangen in kaart, inventariseert de mogelijkheden, houdt de relatie tussen de partijen werkbaar en draagt zo bij aan een oplossing. Dit kan enorm veel tijd en geld besparen. Allereerst vinden er vertrouwelijke gesprekken plaats met partijen afzonderlijk. Vervolgens wordt in gezamenlijk overleg bepaald wie met elkaar om de tafel moeten zitten om tot een oplossing van de situatie te komen. Dankzij mediation van onze zakelijke mediator wordt het conflict in uw business snel verleden tijd.

Maak een afspraak voor een gesprek

Wilt u graag gebruikmaken van een mediator voor business mediation in een zakelijk conflict of zakelijke conflicten? Neem dan contact op met onze specialisten en bekijk de mogelijkheden. Maak nu een afspraak! Heeft u aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Mohamedajoeb Mediators door te e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl of door te bellen naar 070 – 250 10 99.

Bel nu
Adres