✓ Ontekt cultuurverschillen

✓ Snelle schakeling

✓ Mediation én coaching

Home » Mediator Rotterdam

Schakel een professionele mediator in Rotterdam in

arbeidsconflict Den Haag
arbeidsconflict Den Haag

Wanneer er een conflict is ontstaan binnen uw organisatie, kan dit flink uit de hand lopen, en is er een mediator nodig om de sfeer in uw bedrijf in Rotterdam weer goed te krijgen. Mediation kan helpen bij het oplossen van ingewikkelde conflicten. Denk hierbij aan conflicten die zijn ontstaan door cultuurverschillen. Wanneer u elkaars cultuur niet begrijpt, dan kan het conflict ernstig escaleren. Onze experts helpen u dan graag met mediation voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Deze mediator helpt u in iédere situatie

Wanneer u medation nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld een conflict heeft dat met cultuurverschillen te maken heeft, dan helpen de experts van Mohamedajoeb Mediators u graag. Veel mensen richten hun leven in op basis van hun geloofs- of levensovertuiging, waardoor deze overtuiging ook een grote rol speelt in hun werkende leven. Wanneer deze overtuiging botst met die van een collega, kan er een conflict ontstaan. Vaak ligt onbegrip hieraan ten grondslag, maar soms ontaardt dit in discriminatie. Om het begrip tussen de verschillende partijen te vergroten, gaat onze mediator met alle partijen in gesprek. Eerst individueel, om het probleem te achterhalen, en vervolgens samen om tot een oplossing te komen. Zo zijn een paar gesprekken met een mediator of conflictcoach al genoeg om het conflict op te lossen. Mediation zorgt er zo voor dat iedereen binnen uw bedrijf op een prettige manier kan blijven werken. Dit vergroot ook het werkplezier en de productiviteit. Interculturele oplossingen met mediation kan voor uw bedrijf in Rotterdam of elders dus heel belangrijk zijn. Ook voor een vertrouwenspersoon omtrent werkzaken bent u bij ons in goede handen.

Laat het conflict zo snel mogelijk oplossen

Is er een conflict ontstaan, en is er mediation nodig? Neem dan contact met onze mediators op, dan helpen we u zo snel mogelijk, zodat het werk hier niet langer onder lijdt. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel naar 070 – 250 10 99. Ook kunt u e-mailen naar info@mohamedajoeb.nl.

Bel nu
Adres